Supervisie in kleine groepjes of individueel

Tekeningen lezen en wat dan? Doel : In de supervisie staat niet een thema centraal maar de tekening van de cliënt. Wij onderzoeken met elkaar de tekening en kijken naar de mogelijkheden van vervolgopdrachten. Doel is om elkaar wakker te houden. Wat zijn de mogelijkheden, wat zien we en waar sluit ik op aan voor het vervolg. Hoe blijf ik alert en verruim ik weer mijn invalshoeken.

Voor wie

Voor therapeuten/coaches en/of voor mensen die lesgeven aan volwassenen en kinderen. Met wie je werkt is niet van belang . Wel dat je al kennis hebt van het observeren van de teken taal.

Hoe ziet de inhoud eruit ?

Jij krijgt  voldoende ruimte om de tekeningen die je samen wilt lezen in te brengen. Jij loopt er tegenaan dat je ondersteuning nodig hebt en feedback. Samen leren we de tekens zien en lezen wij de tekening. Wij zoeken naar vervolgopdrachten die aansluiten bij de hulpvraag. Wij leren van en aan elkaar omdat iedereen vanuit zijn eigen werk met input komt. Dat maakt de bijeenkomsten extra boeiend en leerzaam. Wij nemen ook de tijd om samen een opdracht te maken zodat je zelf ervaart wat het met je doet.

Ook andere vragen waarbij  je ondersteuning en feedback nodig hebt zijn welkom.

Kijk in de Agenda voor de data! Wil je meedoen? Schrijf je in

In overleg wordt het vervolg afgesproken

Plaats: Lochemseweg 92 e 7217 RJ Harfsen ( vlakbij de A1 afslag Deventer)
Prijs € 80,00 inclusief koffie, thee, lekkers en soep
Per persoon krijg je ruim de tijd om je vragen in te brengen.

Supervisie bijeenkomsten worden ook gehouden op locatie oa In Almere

Neem contact op voor meer informatie of om een eigen groepje aan te melden op de door jullie gewenste locatie. Er zijn ook mogelijkheden op anderen dagen. Heb je een intervisie groep en is er  behoefte aan begeleiding bij het lezen van tekeningen dan kan dat ook eenmalig een dagdeel zijn. Prijs op aanvraag.

Tekenen is meer!

Lochemsweg 92 e
7217 RJ Harfsen

Contactpersoon: Bauk Zwaan
Telefoon: 06 30040751
info AT tekenenismeer DOT nl

14.8 678 16