Supervisie in kleine groepjes of individueel

Tekeningen lezen en wat dan? Doel : In de supervisie staat niet een thema centraal maar de tekening van de cliënt. Wij kijken met elkaar naar de tekening en naar de mogelijkheden van vervolgopdrachten. Doel is om elkaar wakker te houden. Wat zijn de mogelijkheden, wat zien we en waar sluit ik op aan voor het vervolg. Hoe blijf ik alert en verruim ik weer mijn invalshoeken.

Voor wie

Voor therapeuten/coaches en/of voor mensen die lesgeven aan volwassenen en kinderen. Met wie je werkt is niet van belang . Wel dat je al kennis hebt van het observeren van de teken taal.

Hoe ziet de inhoud eruit ?

Je kiest zelf iemand die je wilt volgen vanuit jouw werksituatie. Dat kunnen er meer zijn. Jij werkt daarmee maar loopt er tegenaan dat je ondersteuning nodig hebt en feedback . Samen leren we de tekens zien en lezen. Wij zoeken naar vervolgopdrachten die aansluiten bij de hulpvraag/ontwikkelingsvraag . Jij gaat weer aan de slag en op de volgende bijeenkomst volgen wij het proces en /of je brengt een nieuwe vraag in. Wij leren van en aan elkaar omdat iedereen vanuit zijn eigen werk met input komt. Dat maakt de bijeenkomsten extra boeiend en leerzaam. Wij nemen ook de tijd om samen een opdracht te maken zodat je zelf ervaart wat het met je doet.

Kijk in de Agenda voor de data! Wil je meedoen? Schrijf je in

In overleg wordt het vervolg afgesproken

Plaats: Lochemseweg 92 e 7217 RJ Harfsen ( vlakbij de A1 afslag Deventer)
Prijs € 90,00 inclusief koffie, thee, lekkers en soep
Per persoon krijg je ruim de tijd om je vragen in te brengen.

Supervisie bijeenkomsten worden ook gehouden op locatie oa In Scheveningen.

Neem contact op voor meer informatie of om een eigen groepje aan te melden op de door jullie gewenste locatie. Er zijn ook mogelijkheden op anderen dagen. Heb je een intervisie groep en is er  behoefte aan begeleiding bij het lezen van tekeningen dan kan dat ook eenmalig een dagdeel zijn. Prijs op aanvraag.

Tekenen is meer!

Lochemsweg 92 e
7217 RJ Harfsen

Contactpersoon: Bauk Zwaan
Telefoon: 06 30040751
info AT tekenenismeer DOT nl

30.3 682 16