Coaching voor volwassenen middels beeldend werken

Herken je het gevoel van

  • Waarom loop je als volwassene steeds tegen dezelfde barriere op?
  • Waarom overkomt mij pijn, verdriet, verlies ?
  • Waarom mislukt mijn baan, mijn relatie ?
  • Waarom altijd dezelfde klachten ?

Het doel van de sessies is dat je je bewust wordt van je eigen handelen, gedrag en patronen. Je wordt uitgenodigd om te leren kijken naar jezelf in de tekening. De tekening is een plattegrond van je eigen bewustzijn. Als het ware een spiegel van je onbewuste beelden en vermogens.

Werkwijze

Je komt als cliënt met een hulpvraag of een klacht. Na een korte kennismaking gaan we aan de slag. Er kan gewerkt worden met abstracte, energetische of figuratieve tekeningen. Je hoeft niet te kunnen tekenen. Iedereen kan het ! Samen gaan we op zoek naar de betekenissen van kleuren en symbolen in de tekening. We ontdekken wat van belang is voor jouw leven op dit moment.

Betekenissen kunnen zijn

Bewust worden van je leerproces op dit moment. bewust worden van blokkades of weerstanden die je groei belemmeren. Bewustwording van je talenten en kwaliteiten. Bewustwording van je hulpbronnen en hoe te gebruiken. Al tekenend of schilderend wordt duidelijk wat je "te doen" hebt en waar je 'doorheen" moet als je verder wil groeien. Samen werken we aan dit proces door gerichte oefeningen te doen.

Voor wie?

Voor iedereen die bereid is om naar zichzelf te kijken en wil ontdekken waar zijn eigen helend vermogen ligt om te groeien en te kunnen leven in liefde. Voor meer informatie stuur een mail of bel voor een kennismaking.

Tarief volwassenen € 90,00 per sessie 1 a 1,5 uur
Kennismaking gesprek per telefoon   gratis

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Tekentaal.
Mensen die tegen een muur van bezwaren aan lopen als het om vergoedingen gaat, kunnen contact op nemen. Financiën mogen geen belemmering zijn. Neem gerust contact op om uw vraag voor te leggen.

Tekenen is meer!

Lochemsweg 92 e
7217 RJ Harfsen

Contactpersoon: Bauk Zwaan
Telefoon: 06 30040751
info AT tekenenismeer DOT nl